Начини за плащане

КАК ДА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ПОКУПКИТЕ СИ В САЙТА НА AIR FRANCE ?

Предлагаме Ви различни начини за плащане на Вашите онлайн покупки. Предлаганите начини за плащане може да се различават в зависимост от периода от време преди пътуването и в зависимост от това дали транзакцията се извършва в сайта или чрез мобилно приложение.

Защитено плащане и поверителност

Когато извършвате плащане в нашия Интернет сайт, Вашите платежни данни се криптират и се изпращат чрез защитена връзка. Криптирането на информацията, предавана онлайн, се извършва в зависимост от използвания браузър, по най-високия стандарт (TLS 1.2).

Начини за плащане

Карта за извършване на плащания

Приемаме карти American Express, AIR FRANCE KLM – AMERICAN EXPRESS, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron и UATP/AirPlus. Моля, имайте предвид, че в някои държави може да се начисляват банкови такси. За плащанията с карта Visa, Mastercard или Maestro може да се прилага системата за сигурност 3D Secure.

Повече информация за системата 3D Secure

Електронен ваучер

Можете да използвате ваучер, за да платите онлайн цялата си резервация или част от нея Инструкции за плащане При заплащането на резервация въведете номера на електронния ваучер (EMD) в предвиденото за целта поле. Можете за използвате 2ри ваучер, като спазвате ограничението от 2 електронни ваучера на пътник и 3 ваучера за досие на резервация. Валидирайте всеки ваучер, като кликнете върху „Добавяне“. Ако сумата във ваучера е по-висока от цената на билета, ще бъде издаден нов ваучер на сума, равна на разликата. Забележка:

  • Електронните ваучери са поименни и името върху ваучера трябва да съвпада с посоченото в досието на резервацията .
  • Всеки пътник може да използва до 2 електронни ваучера за една резервация при ограничение от 3 ваучера в едно и също досие на резервация.
  • Заплащането на опции с ваучер е възможно след покупката на билета в раздела „Вашите резервации“.
  • Можете да използвате ваучер, издаден от KLM.
  • Можете да използвате ваучер, издаден във валута различна от тази на резервацията.